• UN PRODUS MIRACULOS PENTRU SCHIMBAREA LA FATA!

    Tratamentul antiimperfectiuni Effaclar duo de la La Roche-Posay este o crema cu actiune antibacteriana si purificatoare. Diminueaza secretia de sebum, reduce dimensiunea porilor, are efect matifiant si racoritor. Trateaza acneea juvenila usoara si moderata, previne semnele pe care le poate lasa acneea. La Farmacia la pret mic ai cel mai mic pret de pe piata. Click aici pentru comanda!
  • NEUROVERT, UN PRODUS PE CARE N-AI SA-L UITI NICIODATA

    Neurovert ajuta in sporirea atentiei si in cresterea capacitatii de memorare si de concentrare si este un bun protector al celulelor nervoase. Neurovert de la Sun Wave Pharma este indicat in perioadele de oboseala si de extenuare psihica si fizica. Produsul este recomandat pentru functionarea normala a sistemului nervos. La Farmacia la pret mic ai cel mai mic pret de pe piata. Click aici pentru comanda!
  • CEL MAI IUBIT DINTRE...PRODUSELE PENTRU DETOXIFIERE SI SLABIRE

    Nici o alta solutie de detoxifiere nu iti poate aduce toate beneficiile pe care ti le aduce ColonHelp. Detoxifierea blanda a organismului, normalizarea tranzitului intestinal,imbunatatirea digestiei, reducerea balonarii si multe altele. La Farmacia la pret mic ai cel mai mic pret de pe piata. Click aici pentru comanda!

Spune cine esti prin ceea ce porti. Ep. 5

Daca oamenii sunt nascuti sa fie diferiti, atunci de ce hainele pe care le poarta sunt la fel? Cu ce te diferentiezi fata de ceilalti daca “stilul” tau este stilul tuturor si se gaseste in orice magazin din Mall Vitan? Catinca Mihai a inteles nevoia de…”unic” a oamenilor, cel putin in domeniul accesoriilor vestimentare si a pus pe picioare 88 goods, un SUPER, SUPER atelier de creatie. Vezi in meterialul de mai jos ce lucruri misto face Catinca si cat de frumos imbogatesc ele cultura vestimentara urbana, prin cei care aleg sa le poarte. Cooltour este un proiect sustinut de Farmacia la Pret Mic

COOLTOUR - Episoade anterioare
Arunca un ochi si peste emisiunile noastre
ONE LINE TV este un proiect media sustinut de
webdigital pharmacore tonica group farmacia la pret mic vagabond hair studio