• NEUROVERT, UN PRODUS PE CARE N-AI SA-L UITI NICIODATA

    Neurovert ajuta in sporirea atentiei si in cresterea capacitatii de memorare si de concentrare si este un bun protector al celulelor nervoase. Neurovert de la Sun Wave Pharma este indicat in perioadele de oboseala si de extenuare psihica si fizica. Produsul este recomandat pentru functionarea normala a sistemului nervos. La Farmacia la pret mic ai cel mai mic pret de pe piata. Click aici pentru comanda!
  • UN PRODUS MIRACULOS PENTRU SCHIMBAREA LA FATA!

    Tratamentul antiimperfectiuni Effaclar duo de la La Roche-Posay este o crema cu actiune antibacteriana si purificatoare. Diminueaza secretia de sebum, reduce dimensiunea porilor, are efect matifiant si racoritor. Trateaza acneea juvenila usoara si moderata, previne semnele pe care le poate lasa acneea. La Farmacia la pret mic ai cel mai mic pret de pe piata. Click aici pentru comanda!
  • CEL MAI IUBIT DINTRE...PRODUSELE PENTRU DETOXIFIERE SI SLABIRE

    Nici o alta solutie de detoxifiere nu iti poate aduce toate beneficiile pe care ti le aduce ColonHelp. Detoxifierea blanda a organismului, normalizarea tranzitului intestinal,imbunatatirea digestiei, reducerea balonarii si multe altele. La Farmacia la pret mic ai cel mai mic pret de pe piata. Click aici pentru comanda!

Poti umple stadioane si fara sa te dea la radio. Ep. 6

Artisti ca Adrian Freqax Andrei reprezinta Romania in fata a zeci de mii de straini veniti sa-l asculte la evenimentele de gen.
“Autoritatile” de la noi habar nu au cine este Adrian Andrei, cum habar nu au cine sunt majoritatea artistilor care reprezinta Romania, pe banii si talentul lor, in fata intregii lumi.
In episodul de astazi vorbim despre sansa, noroc, talent si sacrificii si, nu in ultimul rand, despre unde dracului au disparut toti aia care ascultau manele, dand impresia ca orice alt gen muzical nu mai are nicio sansa la existenta.

Cooltour este un proiect sustinut de Farmacia la Pret Mic

Multumim RADIO GUERRILLA pentru locatie si Freqax pentru coloana sonora

COOLTOUR - Episoade anterioare
Arunca un ochi si peste emisiunile noastre
ONE LINE TV este un proiect media sustinut de
webdigital pharmacore tonica group farmacia la pret mic vagabond hair studio