• NEUROVERT, UN PRODUS PE CARE N-AI SA-L UITI NICIODATA

    Neurovert ajuta in sporirea atentiei si in cresterea capacitatii de memorare si de concentrare si este un bun protector al celulelor nervoase. Neurovert de la Sun Wave Pharma este indicat in perioadele de oboseala si de extenuare psihica si fizica. Produsul este recomandat pentru functionarea normala a sistemului nervos. La Farmacia la pret mic ai cel mai mic pret de pe piata. Click aici pentru comanda!
  • UN PRODUS MIRACULOS PENTRU SCHIMBAREA LA FATA!

    Tratamentul antiimperfectiuni Effaclar duo de la La Roche-Posay este o crema cu actiune antibacteriana si purificatoare. Diminueaza secretia de sebum, reduce dimensiunea porilor, are efect matifiant si racoritor. Trateaza acneea juvenila usoara si moderata, previne semnele pe care le poate lasa acneea. La Farmacia la pret mic ai cel mai mic pret de pe piata. Click aici pentru comanda!
  • CEL MAI IUBIT DINTRE...PRODUSELE PENTRU DETOXIFIERE SI SLABIRE

    Nici o alta solutie de detoxifiere nu iti poate aduce toate beneficiile pe care ti le aduce ColonHelp. Detoxifierea blanda a organismului, normalizarea tranzitului intestinal,imbunatatirea digestiei, reducerea balonarii si multe altele. La Farmacia la pret mic ai cel mai mic pret de pe piata. Click aici pentru comanda!

Gandeste-te la ceea ce asculti. Te reprezinta? Ep. 4

Te-ai gandit o secunda ca ceea ce consumi, consumi pentru ca doar asta ti se ofera? Te-ai gandit o secunda ca ceea ce produci, produci doar pentru ca spun “Ei” ca asta se cere? Te-ai gandit o secunda ca notiunea de identitate personala a incetat sa existe in momentul in care a aparut notiunea de trend? Cand ai sa realizezi ca de fapt tu esti produsul de larg consum? Cum ramane cu tine? Cum ramane cu…”sunt cautati oamenii originali care produc lucruri originale”? Asta este o minciuna. Exista oameni originali care produc lucruri originale, doar ca aparent nimeni nu mai vrea sa-i caute. Cooltour este un proiect sustinut de Farmacia la Pret Mic

COOLTOUR - Episoade anterioare
Arunca un ochi si peste emisiunile noastre
ONE LINE TV este un proiect media sustinut de
webdigital pharmacore tonica group farmacia la pret mic vagabond hair studio