• SCAPI DE KILOGRAME FĂRĂ SĂ TE DOARĂ PORTOFELUL

    Farmacia la Preț Mic își propune să abordeze în mod transparent conceptul de preț mic în zona magazinelor online cu profil farmaceutic, scop care atinge coarda sensibilă a oricarui roman. Vrei să ai o siluetă așa cum îți dorești, fără să cheltuiești o avere pe produsele pentru slăbit? Click aici
  • NU STRESUL ESTE CEL CARE NE OMOARĂ, CI REACȚIA NOASTRĂ LA ACESTA

    După o porţie sănătoasă de râs ai toate şansele să scapi de stres. Este deja demonstrat faptul că râsul are efecte extraordinare și că îmbunătăţeşte imunitatea. Un alt avantaj al terapiei prin râs este că nu te costă nimic. Dacă ești atât de stresat încât nu iți arde de râs, atunci te invităm la Farmacia la Preț Mic, locul unde poți scăpa de stres fără să cheltuiești o avere. Click aici si te vei convinge.
  • AVEM ÎN VEDERE SĂ AI GRIJĂ DE VEDERE

    Oamenii folosesc expresia „cât ai clipi” pentru că muşchiul ocular este cel mai rapid din corp. O clipire durează între 100 şi 150 de milisecunde, astfel că este posibil să clipim de cinci ori într-o secundă. Al doilea cel mai rapid lucru este prelucrarea unei comenzi online pe Farmacia la Preț Mic. Unde apropo, găsești produse pentru vedere la cel mai mic preț de pe piață. Click aici și te vei convinge.

DESPRE NUDITATEA ÎN FAȚA ANIMALELOR DE COMPANIE. Ep.3

Studiile antropologice arată că în țările dezvoltate nuditatea nu este percepută ca fiind ruşinoasă. Stați liniștiți! Am spus în țările dezvoltate, nu în România. Pentru că la noi, după cum merge treaba cu familia tradițională, se pare că în curând o sa ne întoarcem la basmale și ițari.
Chiar dacă nuditatea nu a omorât pe nimeni, este recomandat totuși să nu vă expuneți “goliciunea” în fața animalelor de companie.

Acest episod este susținut de Farmacia la Pret Mic o farmacie care vine în întâmpinarea dorințelor oamenilor, o farmacie accesibilă tuturor din punct de vedere financiar, din punct de vedere al ușurinței cu care se poate plasa o comandă și nu în ultimul rând, din punct de vedere al rapidității cu care produsul ajunge în mâinile pacientului. Îmbrățișează trendul și îmbunătățeste-ți calitatea vieții comandând de pe www.farmacialapretmic.ro!

NEWS - Episoade anterioare
Arunca un ochi si peste emisiunile noastre
ONE LINE TV este un proiect media sustinut de
webdigital pharmacore tonica group farmacia la pret mic vagabond hair studio