• CA SA AI CUI SA LASI AVEREA

    Capsulele Maraton Forte iti readuc organismul in forma maxima, iar efectele se simt de la prima administrare, pentru o placere sexuala marita. Acest supliment alimentar este perfect natural, combinand proprietatile unor plante medicinale sud-americane si asiatice, utilizate in mod traditional pentru performante sexuale indelungate.  Farmacia la Pret Mic – un click si te vei convinge!
  • MOVIAL PLUS PREVINE CELE MAI FRECVENTE PROBLEME ARTICULARE

    Movial Plus a fost testat in conditii fizice extreme pe o perioada de 6 luni de membrii clubului Atlectico Madrid, sub supravegherea celui mai bun medic pentru sportivi al anului 2009, Jose Maria Villalon. Movial Plus beneficiaza de conceptul patentat Fluidart® - o combinatie inovatoare de colagen de tip II hidrolizat, acid hialuronic cu masa moleculara mare, extract uscat de rodie si vitamina C. Aceasta formula unica actioneaza simultan si ajunge direct la nivelul articulatiilor. Comanda aici Movial Plus
  • HO HO HO, H2O SENSIBIO!

    Solutia micelara Sensibio H2O de la Bioderma este special conceputa pentru pielea sensibila, predispusa la roseata, si curata delicat pielea lasand-o moale si catifelata. Curata bland fata si conturul ochilor, previne si reduce iritatia cauzata de curatarea pielii si elimina machiajul rezistent la apa. Farmacia la Pret Mic – un click si te vei convinge!

Despre justitie in tarile civilizate, nu la noi Ep.12

Realitatea virtuala, dincolo de segmentul ce tine de gaming, este folosita in medicina, arta, turism, istorie, constructii, tehnologie si, mai nou, in justitie. Probabil ca, daca cineva ar face o aplicatie in care sa poti retrai evenimentele din decembrie 89 sau mineriadele, am avea cu totul alta optiune politica si ne-am prezenta la vot la fiecare scrutin electoral.

UNCUT - Episoade anterioare
Arunca un ochi si peste emisiunile noastre
ONE LINE TV este un proiect media sustinut de
webdigital pharmacore tonica group farmacia la pret mic vagabond hair studio