• CA SA AI CUI SA LASI AVEREA

    Capsulele Maraton Forte iti readuc organismul in forma maxima, iar efectele se simt de la prima administrare, pentru o placere sexuala marita. Acest supliment alimentar este perfect natural, combinand proprietatile unor plante medicinale sud-americane si asiatice, utilizate in mod traditional pentru performante sexuale indelungate.  Farmacia la Pret Mic – un click si te vei convinge!
  • MOVIAL PLUS PREVINE CELE MAI FRECVENTE PROBLEME ARTICULARE

    Movial Plus a fost testat in conditii fizice extreme pe o perioada de 6 luni de membrii clubului Atlectico Madrid, sub supravegherea celui mai bun medic pentru sportivi al anului 2009, Jose Maria Villalon. Movial Plus beneficiaza de conceptul patentat Fluidart® - o combinatie inovatoare de colagen de tip II hidrolizat, acid hialuronic cu masa moleculara mare, extract uscat de rodie si vitamina C. Aceasta formula unica actioneaza simultan si ajunge direct la nivelul articulatiilor. Comanda aici Movial Plus
  • OBEGRASS ESTE PRODUSUL IDEAL PENTRU DETOXIFIEREA ORGANISMULUI DUMNEAVOASTRA SI PENTRU REGLAREA GREUTATII CORPORALE

    Obegrass regleaza metabolismul si tranzitul intestinal si ajuta cu succes la reducerea nivelului de colesterol rau, stimuland dezvoltarea bifidobacteriilor endogene. Efectele acestui produs se observa de la primele administrari. Prima data va regla tranzitul intestinal, iar apoi va reduce progresiv greutatea corporala. Atentie! Procesul de reglare a greutatii corporale poate fi grabit daca optati si pentru o dieta sanatoasa si echilibrata. Puteti comanda Obegrass accesand urmatorul link: obegrass.ro

De ce omoram… mai ales de craciun? Ep.14

Taierea porcului nu a avut si nu are nicio legatura cu crestinismul. Ca dovada, ritualul sacrificarii porcului in preajma sarbatorilor Craciunului aminteste de jertfele de animale practicate de popoarele vechi si pagane (egipteni, greci, romani).

Este la mintea cocosului faptul ca Cel care a creat toate fiintele nu ar avea cum sa “aprecieze” un astfel de sacrificiu in cinstea Lui. Ca daca era asa, “consumul de carne” era mentionat in Geneza. Pe cand in Geneza la capitolul 1, punctele 27, 28 si 29 scrie asa:

27. Si a facut Dumnezeu pe om dupa chipul Sau; dupa chipul lui Dumnezeu l-a facut; a facut barbat si femeie.

28. Si Dumnezeu i-a binecuvantat, zicand: “Cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul si-l supuneti; si stapaniti peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste toate animalele, peste toate vietatile ce se misca pe pamant si peste tot pamantul!”

29. Apoi a zis Dumnezeu: “Iata, va dau toata iarba ce face samanta de pe toata fata pamantului si tot pomul ce are rod cu samanta in el. Acestea vor fi hrana voastra.

Paradoxal “Biserica”, contrazice cuvantul lui Dumnezeu, furand acest ritual pagan si transformand-ul intr-unul religios, facand astfel din actul uciderii un pacat minor, ce poate fi iertat cu usurinta. Ca dovada: “Barbatii sunt cei care se ocupa de uciderea animalului, iar traditia cere ca acela care-l taie, sa fie un om curat, care inainte de sacrificiu trebuie sa mearga sa se spovedeasca, preotul iertandu-i si pacatul uciderii porcului. Sacrificarea porcului de Craciun este inca o dovada a modului in care o practica pagana a fost transformata intr-o sarbatoare crestina”. Craciun…fericit?

KINDERZONE - Episoade anterioare
Arunca un ochi si peste emisiunile noastre
ONE LINE TV este un proiect media sustinut de
webdigital pharmacore tonica group farmacia la pret mic vagabond hair studio